Fredag 20 juli

Hej på er igen och tack för alla gratulationer för simningen... det gick riktigt bra och jag tog mig i mål på 25 min 10 sek och hamnade på en 463:e plats av drygt 2000 deltagare. Vi var 200 personer i varje startgrupp och det var 15 min mellan grupperna, det var rätt så trångt och jag simmade ganska långt ut i älven för att inte bli sparkad hela tiden. Nackdelen är ju att motströmmen är starkare men jag tror att jag tjänade på det ändå.
Cissi - Hoppas att det gick bra för dig också, jag höll tummarna på söndagen.

Jag och Elsa har tillbringat 2 veckor hos mormor och morfar i Hudiksvall, vi har blivit ompysslade och haft det bra. Jag har inte varit i Hudik på 2 år pga allt som hänt och Elsa har aldrig varit där (Noel blev ju sjuk när hon var 2 månader) så det var väl på tiden att vi tog oss dit. Elsa fann sig till rätta omgående och blev fullt uppvaktad av både familj och vänner. Morbror Johan kom dessutom hem från Kina så det blev lite extra bonus att få träffa honom.
Vi hann med en liten tur till Östersund för att hälsa på vänner samt besökta Jamtli också, Jamtli är absolut värt ett besök om man har vägarna förbi Jämtland.

Hemma har Fredrik jobbat och dessutom hunnit en bra bit med fixandet av lekrummet, nu är tak och väggar färdiga och snart är fönsterfoder + lister på plats. Båten har han mest fått tömma på vatten pga vädret men det blir kanske lite båtväder framöver.

Som alltid är det skönt att komma hem men också jobbigt att komma tillbaka till tomheten efter Noel, den märks inte på samma sätt när man är borta. Vår vardag som inte är som den borde vara, vi borde ha två barn som kramas, leker och även slåss ibland... nu ser Elsa så ensam ut!
Noel såg aldrig ensam ut eftersom vi inte visste något annat, med Elsa är det annorlunda, hon har ju en storebror, men han finns inte hos oss. Jag sörjer för Elsas skull, för att hon mist sin storebror...

Gumman har haft feber i 3 dygn snart och är lite allmänt hängig, hon orkar inte så mycket och vi tar det lugnt. Jag hoppas att natten blir lugn eftersom F jobbar och jag är själv.

// Christina