Måndag 2 oktober

På eftermiddagen var vi till sjukhuset för att se Noel. Prästen Anders, kuratorn Lisa och Anna från begravningsbyrån hade tänt ljusen i kapellet och bäddat ner honom i en alldeles vit kista. Han var så fin, jag väntade mig nästan att han skullle öppna ögonen och fråga vad vi gjorde där...

Det var jobbigt att se honom eftersom smärtan blir knivskarp i bröstet och verkligheten gör sig påmind på det mest brutala sätt man kan tänka sig. Vårt barn ligger i en kista.
Det blev dock en fin stund och vi lade i hans blinkskor, en ficklampa, munspelet och ett "dataspel" i kistan samt fina teckningar, halsband och pärlplattor från hans kompisar.

I övrigt fortsätter dagarna att vara långa och vi försöker att ha ett litet projekt varje dag. Min bror har tagit över renoveringen av vår övervåning så vi försöker vara lite behjälpliga med att välja färger, sätta plast på golven, åka och köpa det som saknas osv.

Vi lämnad dödsannonsen till Anna i dag och den kommer att publiceras i SMP, HT och NSD på onsdag. Begravningen kommer att vara lördagen den 14 oktober.

// Christina