Vilken vinter vi haft...

Det har varit den absolut bästa vintern i Växjö sedan vi flyttade hit och nu känns det härligt med vår, kvittrande fåglar och solsken. Vi har åkt mycket skidor både på längden och tvären. Skidspåren 500 m från vårt hus har varit dragna hela vintern och det har blivit ett antal kilometer i skogen:-D

Vecka 11 åkte vi till Lofsdalen med mormor och morfar för att åka ännu mer skidor. Meja fick åka pulka och promenera runt i snön hela veckan och var nöjd med det. Elsa gick för första gången skidskola och tyckte att det var toppen. Numera åker hon alla gröna och blå backar helt utan hjälp! Svänger och stannar som en liten skid-prinsessa.

6-stolsliften, som vi trodde att hon skulle tycka var otäck slängde hon sig upp i direkt första dagen... och sedan var ju den roligast så klart. Fun-parken med rodelbanan för skidåkare var också en höjdare. Vi hade helt enkelt en toppenvecka med massor av frisk luft och träningsvärk!!

När skidskolan började på måndagen så frågade läraren om någon åkt lift själv innan.. alla skakade på huvudet och innan de visste ordet av så for alla ungar upp i backen i knappliften, där var det inget knussel minsann:-)



Elsas första tur själv i liften, ganska stolt och pirrig!


Coolingarna i backen...


Chokladpaus i backen med mamma och pappa, när chokladen var slut var det färdigvilat!


2 km pinnade hon runt vår lilla 4-åring med morfar och mamma.


Meja sov gott i skidpulkan...


Meja och mormor hejar på Elsa i skidtävligen.


Varm choklad och macka.


Hela gänget på skidtur, inte lång men mysigt.


Vissa har det bra!


Fredrik och Elsa under 6-stolsliften.


Paus i solskenet.

Ha det bra!  Christina