Fredag 24 april - 2 år och 7 månader....

Just nu går tiden fort... solen skiner, vi är ute mycket och när kvällen kommer vill vi knappt gå in. Det är en riktig försmak av sommaren! Noels sista sommar, sommaren 2006, var en otrolig sommar, varm, solig och vi hade en härlig tid tillsammans (bortsett från cancern). Nu är vi i samma läge igen med en 3-åring och en liten tjej som kan sitta och snart krypa... det är mycket som kommer tillbaka. Tänk om vi kunde få en solig sommar med två friska barn, bada i sjön och åka på utflykter, jag hoppas att det blir så!

I dag var Elsa till frissan för första gången, det är ju inte hennes starka sida att träffa okända på ställen hon aldrig varit på så vi gjorde ett "studiebesök" där i går eftermiddag och i dag gick det väldigt smidigt, skönt. När vi var hos doktorn för 2 veckor sedan så fick han sig en höger-krok rakt i ansiktet... jag tänkte att frissan skulle slippa detta:-)

Vi har haft besök från Näsviken några dagar av Buskes, det var full fart och kul att ha dom här. Efter att ha besökt Leo´s lekland så vill nog pojkarna åka ofta till Växjö skulle jag tro.

I morgon är det dags för "skogstrollen" och temat för dagen är myror, vi får väl se vad Camilla och Görgen har hittat på för aktiviteter... viktigast brukar vara fikat för alla barnen (för föräldrarna också tror jag).

Bloggen lever vidare ett tag till, jag tycker ju fortfarande att det är roligt att skriva även om det inte blir så ofta. En gladare blogg om en familj som mår bättre och som på något sätt har tagit sig igenom 2 år och 7 månader utan ett älskat barn.

Snart är Elsa äldre än Noel fick bli... känns märkligt!

// Christina


Meja sitter själv men med en kudde att falla på...

Maria, Jonathan, Simon, Meja och Elsa

Första eldningen i nya kaminen, mys pys!

Lördag 11 april - soligt!

Nu var det länge sedan jag skrev igen och det börjar nog närma sig ett avslut av bloggen.... jag har dock lite svårt att skiljas från den fortfarande, så vi får se!?

Fredrik skulle egentligen jobba varje dag hela påsken men fick helt plötsligt ledigt fr och lö... bonusdagar hemma med familjen! Det har varit superskönt och eftersom vädret har varit strålande så har vi pysslat ute i trädgården båda dagarna. Alla grannarna har också hittat ut ur sina hus och det är trevligt att se alla igen.

Vi mår bra över lag just nu, förra helgen var vi på den sista "ViSomMist" träffen och det kändes helt OK. När vi började träffas i den gruppen så var känslan att den här gruppen aldrig fick ta slut, aldrig upphöra, men nu har den fyllt sitt syfte och vi är redo att stå på egna ben! Vi ska dock träffas bara för att äta god mat och umgås till hösten... social samvaro:-)

Meja fortsätter att växa så det knakar, hon kan sitta riktigt skapligt, åker baklänges genom rummet eftersom hon inte riktigt fattar hur man ska krypa och den första lilla tanden har kikat fram... nu går det lite för fort! Hon är glad jämt och bara ler och myser... en riktig solstråle.

Elsa är inte riktigt samma solstråle just nu, mycket testande av gränser, driver oss till vansinne i största allmänhet men det hör ju till formandet av hennes personlighet, så vi får försöka behålla lugnet :-)) Det går bra ibland och väldigt dåligt ibland kan man väl konstatera. Hon är full av energi och älskar att sjunga, gunga och bli jagad!!

Hos Noel har vi gjort påskfint, det var skönt att ta bort granriset och känna att det börjar grönska även där. Vi har hittat massor med vide-kissar som vi satt både hemma och hos Noel... då känns det som att vi har något gemensamt, delar något.

Vi har dessutom varit en härlig helg hos Mona och Niklas i G-borg. Kusinerna ser verkligen fram emot att träffas, det är kul! Snart träffas vi ju igen vid Mejas namngivning i Maj.

// Christina


Tussilago - det bästa vårtecknet!!

Skogsutflykt med Elin och Matida, både Elsa och Matilda trillade i bäcken...

Mejas första gungning...

Då och då kör hon över kanten på altanen - lika förvånad varje gång!

Kusinerna - Majken och Meja

Mys med popcorn, Albin, Ida och Elsa.

Våra sötnosar!!!