23 Mars är det ännu mer kaos i hemmet

Nu har lillebror fått äran att skriva ett inlägg eftersom Stina kräks och mår väldigt illa mest hela tiden. Det är dock ett positivt (om det nu kan vara det) illamående. Mer berättar jag inte...

Här pågår renovering för fulla muggar. Köket ska komma på plats och efter lite trixande med att måla taket så kan nu morfar och Fredrik lägga golv och sätta kök så mycket dom vill. Eftersom jag är stjärnan i gänget så glider jag med och gör det jag känner för. ;) Mest ställer jag frågor och fäller kommentarer som Tobbe från Köping skulle gjort.

Det är fullständigt kaos och maten lagas på gasolkök och i micro. Mormor diskade i duschen och har med största sannolikhet orsakat stopp i avloppet (bara kycklingbenen löses upp ska det nog släppa). ;) Hon har nu bytt till tvättstugan. Vilda diskussioner förs om hur köket ska sättas ihop. Jag är glad att jag inte tillhör det arbetslaget vill jag lova! Elsa springer omkring och busar, skrattar och tycker nog det är trevligt att mormor, morfar och morbror är här. Hon har såna valmöjligheter och vi är fundersamma var hon får all energi ifrån. Tur att hon är glad hela tiden. Kul är det att vara här i alla fall, även om man måste jobba...

A presto
Johan

4 Mars , kaos i hemmet

Mormor och morfar har kommit som räddande änglar för att hjälpa oss hela veckan med renoveringen... det behövs verkligen! Vi får inte riktigt schemat att gå ihop för tillfället, Fredrik jobbar 90%, pluggar 50% och jag jobbar 80%! Det säger sig själv att förberedelserna inför köksbytet inte rullat på i alltför hög fart.

Men nu, nu har det hänt massor med saker på bara 2 dagar, golven är borta och vi knallar runt direkt på betongen, taket lite närmare att bli målat, kaminen på väg att slängas ut och även en del väggar spacklade:-) Det känns så skönt!

Elsa njuter av att ha M och M här, busar, pussas och babblar mest hela tiden. Mormor har dessutom fått hämta och lämna på dagis samt varit med på samling.

Bilderna nedan talar för sig själva!!

image114
Ett vardagsrum, minimalistiskt möblerat....
image115
Lite smått och gott på golvet