Måndag 11 februari, ny kraft!

Hej på er alla, både gamla och nya, och tack för att ni finns där, för att ni läser och för att ni skickar omtanke och värme i det ni skriver till oss. Det betyder fortfarande mycket att ni orkar skriva en rad då och då!

Vi har hämtat ny kraft igen och det känns återigen lite lättare. Jag börjar lära mig att efter det nattsvarta kommer ljuset tillbaka och det svarta varar inte alls i lika långa persioder längre. Samtidigt har jag nog blivit lite av en expert på att "stänga av" när jag är te x på jobbet, men det känns som att det är ett sätt att få vila från sorgen också.

Just nu fokuserar vi på påsken då mina föräldrar kommer ner och det gamla köket skall ut och det nya in. Taket är uppe och spacklat "första" vändan, jag hoppas att det inte blir alltför många varv... :-) Spotlightsen sitter där de ska och all ström och alla strömbrytare fungerar. Kyl, frys, ugn och spis är inköpta på mellandagsrea och nu är det svängen till IKEA för att hämta alla skåp och lådor kvar...

Mina föräldrar och deras goda vänner har haft fest i helgen och genom detta samlat in 7000:- till Barncancerfonden!!!! Härligt!

I helgen var vi i Högstorp och Fredrik klättrade på tak och plockade ner takpannor medans jag och tjejerna gick till lekparken. Hela deras gård var en stor leråker av ombyggnaden, så lekparken var lite mysigare. Elsa njöt så klart av att ha två "stora" kompisar.

image112
Fredrik och Micke på taket - Ann och Ulla var på andra sidan...
image113
Ellen, Elsa och Ida. Fotopaus på väg hem från lekparken.

// Christina