Tisdag 6 nov - konsten att vara snäll

Nu har vi renoverings-paus... det innebär att alla stora projekt står stilla och att vi ska försöka komma i kapp med alla småsaker som hela tiden blir kvar i varje rum. Vi ska måla TV-bänken, bygga två stycken sängbord att sätta på väggen, sätta upp lampor i taket och en spegel på väggen. Lite lugnare tempo med andra ord och det känns skönt!

Elsa har blivit stora tjejen och bestämde sig för en vecka sedan att hon skulle sova i sin stora säng. Det går jättebra och hon vill ABSOLUT inte tillbaka i spjälsängen, så den får vi väl skruva isär. Dagis trivs hon bra på och hon saknar det faktiskt när hon inte varit där på någon dag.
Elsas lekrum börjar att bli färdigt och vi trivs där inne hela familjen, vi tog en sväng på IKEA i torsdags och handlade hyllor, backar, lampor och lite annat pyssel, det blev så fint!

På jobbet är det full fart och det är roligt att jobba just nu, det är en massa nytt som händer. I dag hade vi dessutom förmånen att få gå ner på konserthuset och lyssna på en föreläsning om "konsten att vara snälll" med Stefan Einhorn och Lou Rossling. Den var mycket bra och rekommenderas varmt. Budskapet var väldigt enkelt - var snäll med människorna i din omgivning och du får dubbelt tillbaka!

Sköt om er! // Christina

image96
Katrin var på besök förra helgen och fick både kratta löv och busa med Elsa... förutom att jag och Katrin fick en härlig shoppingtur på lördagen.

image97
En gunga lyckades vi också få upp efter lite sågande. Elsa blev mycket nöjd.