Lördag morgon 23 aug

Hej på er alla... nu var det länge sedan jag skrev! Tack för kommentarerna och jag hoppas att ni alla har haft en bra sommar med både vila och roligheter.

Min mage växer och växer och gravidkrämporna finns där, trött jämt, ont i ryggen, svullen om fötterna, svårt att ligga vettigt i sängen - allt är precis som det ska vara alltså! Bebisen växer också och verkar må bra, man känner på sparkarna att han/hon blir starkare eftersom, det är som en liten "alien" där inne. Elsa fortsätter att fråga om bebisen och att pussa på magen, på dagis berättade hon en dag att hon snart skulle få en lillasyster:-) Nu är det ju bara 5-6 veckor kvar och jag försöker fasa ut mig själv på jobbet, det går i och för sig rätt så dåligt eftersom vi har alldeles för mycket att göra.

Sommaren har varit bra, vi har tillbringat halva semestern i norrland hos farmor och farfar. Där fiskade vi i älven, jagade massor av mygg, besökte Pajala marknad och träffade en del vänner. Fredrik var dessutom ute några kvällar (nätter) och fiskade (utan sin familj) och kom hem med en del fina fiskar!

Efter norrland bar det av till Blekinge skärgård och Barncancerföreningens stuga i Trummenäs. Superfin stuga med fin altan och utsikt över havet. Tyvärr var det dock ganska kallt i vattnet men det blev ändå bad ute på lite olika öar och även ett besök på Barnens gård för Elsa, Fredrik och morfar. Elsa var arg tre gånger på Barnens gård, när de tvingade henne att äta, fika och åka hem :-)

Efter Blekinge åkte mormor, morfar och morbror hem till Hudik och vi hade en härlig vecka hemma i vårt eget hus! Det var den varmaste veckan och vi gick ner och badade i Toftasjön 1 -2 gånger om dagen, var ute sent på kvällarna och självklart så renoverade vi lite också...


Elsa badar i älven... våra fötter domnade nästan bort

Åker traktor med farfar med skräckblandad förtjusning.

Elsa och kusinen Ida åker cykelkärra med farmor.

Bad i Luleå älv med Adam, Beada och Nea. Rolle vaktar...
Här fiskas det för fullt, Niclas och Fredrik kom hem med några firrar....

Havsbad i Blekinge med morfar.

Barnens gård.

Paus i stugan med mormor.

Midsommar, Anna, Elsa och Lotta.

En plutig liten gumma:-(

// Christina