Noel-dagar...

Jag har svårt att sova, är rastlös och ganska ofokuserad... i morgon ska jag vara hemma från jobbet! Tänkte jobba halva dagen men nu blir det inte så... orkar inte riktigt. Sorgen har ännu en gång satt sig fysiskt i kroppen och det var länge sedan jag hade så här ont i axlarna och var så här tung i kroppen men ändå klarar jag inte av att sitta stilla.

I morgon är det 3 år sedan Noel dog, det känns som evigheter sedan, men ändå så nära. Jag blir förvånad över hur stark sorgen är när jag väl låter den göra sig påmind, när jag tillåter mig att vara ledsen och att verkligen känna efter. Det blir inte så ofta när vardagen snurrar på i 180...

Självklart är det jobbigare eftersom jag är ensam hemma men det kanske är bra att få tid för sig själv, att få tid att känna. Jag får se vad jag hittar på i morgon. Lång prommis i skogen blir det nog, köpa lite fina blommor och tända ljus på graven. På kvällen kommer Åsa och äter med mig och håller mig lite sällskap så jag hoppas att det blir en OK dag till slut ändå.

På fredag morgon åker vi iväg till Stockholm, jag och 3 kompisar, vi ska shoppa lite, äta god mat och på söndag blir det Tjej Lidingöloppet! Håll tummarna!

Kortet nedan satt jag på graven i dag.... visst är han fin!?


*Älskade Noel*


6 sept - tomt hemma

Nu är hösten här och huset är alldeles tyst. Fredrik och tjejerna åkte till Tärendö i torsdags och kommer inte hem förrän om 3 veckor... tomt! Dom har det jättebra hos farmor och farfar och när jag webbade med Elsa för en stund sedan så skulle hon och Fredrik gå ner och basta.

Meja, lilla gumman, hon har blivit superduktig på att gå!! 11 månader och går som jag vet inte vad... Elsa tyckte genast att hon blev en mycket roligare lilla-syster och dom leker mer tillsammans nu. Osams är dom ju också förstås, nu kan ju Meja hänga med på ett annat sätt och Elsa får inte vara ifred. Storasyster är den bästa Meja vet, ingen annan får henne att le/skratta som Elsa:-)

När Elsa var 11 månader hade Noel precis dött, nu får vi vara med om att se två syskon växa sida vid sida. Det är härligt att se dom tillsammans!

Jag har en lång att-göra-lista här hemma och den går ut på att alla lister och dörrfoder på nedervåningen skall målas + en del annat. Sysslolös är jag inte!! Sova lite extra ska jag också eftersom Meja är en stök-fia på nätterna och både jag och Fredrik är konstant trötta.

Döende getingar har vi i hela huset... dammsugade upp 15 st i går ch nu var det några fler såg jag. En har redan stuckit mig i foten och några fler stick behöver jag inte!!

Mona med familj var här för en vecka sedan och vi gjorde en utflyk till Kosta Outlet. Annars tog vi det ganska lugnt hela helgen... mysigt var det i all fall!

Lägger några biler från slutet på semestern för er som vill titta!


Bus i tältet på Ivö camping i skåne.


Badtjej på Ivö.


Skummeslövsstrand med Nilssons...


Bus i sanden hemma hos Elin...


Titta vad jag kan!!


Klättra kan jag också... ända upp kom jag alldeles själv!


Alla barbies fick sig ett bad  av Elsa och Molly.


Ha det bra!!

// Christina