Noel 7 år i dag...



Vi tänder lite ljus och marchaller hos Noel.


Elsa la ett fint pärlhalsband som hon gjort på stenen. Hon trodde att han skulle bli glad då...

En lång dag utan någon energi. Vi har tagit det väldigt lugnt här hemma, åkt skridskor och spark nere på sjön och varit en sväng på graven.

Undrar vad han skulle ha önskat sig i födelsedagspresent!?

Han saknas oss varje dag!

// Christina

Det nya året välkomnades med massor av snö... :-D

Oj, nu var det länge sedan... kanske ingen som orkar titta in här längre!? Under november och december så jobbade jag väldigt mycket och Fredrik drog ett stort lass hemma med tjejerna och hushållet så det har verkligen varit skönt med "jullov". Vi åkte till Hudik den 22:a och kom hem i går den 3:e. Vi har haft det vintrigt och härligt, skottat snö, åkt kälke, åkt längdskidor, ätit, skottat snö, ätit och skottat ännu mer snö... Inga måsten utan bara umgåtts med familjen. Längdspåren var fantastiskt fina och vi fick ihop 4 rundor i alla fall, så lite av maten har motionerats bort:-)

Bilresan gick faktiskt jättebra, 70 mil på 9 h är inte dåligt med 2 ganska små barn. Elsa tittar på film hela tiden så hon vill knappt gå ur bilen för att äta och hennes ögon är alldeles fyrkantiga efter färden. Meja kräver lite mer underhållning men är helt nöjd med lite sånger och tittut-lekar:-)

Meja börjag utvecklas till en väldigt bestämd ung dam som skakar frenetiskt på huvudet så fort det inte passar och blir det då inte som hon vill så slänger hon sig på golvet! Hon gillar att man läser böcker för henne och morfar och morbror har fått läsa en hel del under ledigheten!

Elsa är vår mini-tonåring som börjar snappa upp en massa ord och uttryck som hon sedan testar på oss om det är OK att använda dom, vilket det inte alltid är förstås. Många tvära kast i humöret och sällan något mitt emellan...

Min nya hobby är att sticka mössor, jag har hunnit sticka en rosa åt Elsa, en grå åt mig själv och för tillfället är det en grön påbörjad. Med tanke på att jag inte ens kunde lägga upp maskor när jag började så måste jag säga att jag är stolt!

Nedan följer lite bilder... klicka på bilderna så blir de större.



Julafton...

Mössor...




Tomas är i Thailand och vi fick skotta fram hans bil...




6 meters snöhögen på gatan...


Rida häst med Gerd var toppen!

Ljusstöpning i garaget med morfar.


Snöpuss av mamma... och nyårskram av pappa!


Tända ljus för Tomas och Sannas pojkar på julaftonen, 2 dagar innan
årsdagen av Tsunamin.

En liten påminnelse om att vara tacksam för det vi har!!

// Christina