Juni 2009 - Tunga besked, Legoland, Farmor & Midsommar

En vän och hans familj har fått ett tungt besked... för 12 år sedan förlorade de sin äldsta dotter i cancer, nu har deras yngsta dotter fått en sjukdom som inte går att bota -- de kommer att förlora henne också. Livet känns väldigt grymt och trycket över bröstet gör sig direkt påminnt, sorgen blir kompakt och tung samtidigt som jag ännu en gång inser hur skört livet är... ta vara på dagen och ta vara på familjen!

Farmor har varit här några dagar, Elsa tyckte det var mysigt precis som vi och jag tror de hade fullt upp när jag var på jobbet. En dag badade tom Elsa, hon är som en liten fisk, älskar att ligga i vattnet.

Legoland har vi också hunnit besöka Elsa och jag - en toppenresa anordnad av Barncancerföreningen södra!! Vi klev på bussen kl 03:30 på torsdag natt och var framme vid lunch. Vi tillbringade 2 dagar med att åka alla möjliga karuseller och titta på alla fantastiska legohus, bilar, båtar och figurer... vi gillade verkligen Legoland. Vi var helt slut efter resan där jag dessutom träffade en del gamla vänner från vår tid i Lund, det var både jobbigt och roligt. Det var fantastiskt att se de barn som var piggare och hade avslutat sina behandlingar, desto svårare var det att se de barn som fått återfall... det gjorde så ont, så ont i hjärtat.

Snart är det semester och vi åker mot fjällen, vila för kropp och själ, det ska bli skönt!



     

   
Avslutning på skogstrollen
   
Legoland
 

 
Elsa och Maja - Maja som flera gånger lekte med Noel och Elsa i Lund...


Midsommar på Öland - Böda camping med vårt fina tält.
   

   

     


Många kottar fanns det på campingen - Meja var störtnöjd!

   
Trollskogen på norra Öland.

Vi hade en härlig midsommar med sol, blåst och kalla nätter. Det var dock mysigt att tälta med tjejerna och campingen var fantastisk, härliga lekplatser, eget bageri, egna restauranger, Ica, minigolf mm mm....

Ta vara på dagen!!

// Kram