Torsdag.... tror jag

Vi ar framme och njuter av varmen och badandet, det ar skont for sjalen att vara har! Vart hotell ar bra och det ar 0 m till stranden, manga restauranger att valja pa och det serveras god mat pa dom alla. Tre varmratter med dryck far vi for ca 80:-, helt OK.

Elsa ser till att motionera oss, ett maraton om dagen kanns det som, men hon njuter lika mycket av att vara har som oss. Hon ar lika pillrig som Noel och som 1-aringar i allmanhet och har finns ju mycket nytt och spannande. Thailandarna alskar att lyfta henne och busa med henne och hon njuter av uppmarksamheten!!

I morgon hade vi tankt ta en taxi in till HuaHin for att ata middag och sedan ga pa nattmarknad, det ar dar de saljer alla turist-prylar, fa se om det ar nagot att ha.

Massage i 1 h pa stranden kostar 30:- och den ar bra, det kommer jag att prova fler ganger. I ovrigt saljer de det mesta pa stranden, allt fran otroligt god frukt till klader, dukar och prydnader. Som tur ar ar de inte sa paflugna, utan drar sig undan nar man inte vill ha.

Noel ar med i vara hjartan hela tiden och vi pratar ofta om honom. Vi har ett foto pa rummet och ljus som vi tander pa kvallen samt en massa vackra orkideer. Det kanns konstigt att ingen vet att Noel funnits, alla vi traffar tror ju att Elsa ar vart forsta barn. Vi har inte kant nagot behov av att beratta det heller, det kanns som att vi far behalla honom for oss sjalva och forsoka njuta av de bra minnen vi har av honom utan att beratta for folk vi formodligen aldrig traffar igen.

Skot om er dar hemma och hoppas ni kan lasa fastan vissa bokstaver saknas.... det har ar ju battre an att skicka vykort.

Alla ni som trodde Fredrik skulle ma daligt av varmen (inklusiva han sjalv).... ni skulle hort honom i gar: det har ar harligt, har skulle jag kunna vara kvar lange!!

Kramar Christina, Fredrik och Elsa

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad underbart att höra! Hoppas att ni får en lika underbar fortsättning på semestern och ta hand om varandra. jag vet att Noel är med er varje sekund och han njuter nog lika mycket som er just nu!

2006-11-16 @ 16:25:53
Postat av: Monica

Härligt det låter med god mat och skön värme, vi längtar så, det är bara 1 vecka tills vi åker. Fortsätt och njut av all god mat och värme och alla härliga människor, det är ni värda, ge en kram till Elsa från oss. Kramar från Monica o Billy

2006-11-16 @ 19:38:38
Postat av: Susanne

Låter helt underbart!!
Njut så mycket ni bara kan!
Sen kommer ni hem med lite ny styrka.

Kramar Susanne i Östersund

Postat av: Åsa

Njut och ta hand om varandra. Det låter jättehärligt.
Stor kram Åsa

2006-11-17 @ 08:06:18
Postat av: monica

Hej
Det låter riktigt härligt. För att ni ska njuta ännu mer, kan jag berätta om grått väder o regn i
Sverige, så passa på och ha det riktigt gott!
Monica o Håkan

2006-11-17 @ 09:40:30
Postat av: Lotta

Hej!
Vad gott det låter. Ni får värme, god mat och motion. Härligt! Typiskt Fredrik att oroa sig för värmen sedan är det superskönt. Tur att det är åt det hållet ialla fall.
Jag tänder ljus på graven och pysslar om den. Blommorna står lika fint fortfarande. Jag har bara plockat bort en enda.
Jag kan meddela att det har blivit några svordomar där på ovanvåningen men nu ska vi tapetsera.
Vi saknar er! Ses snart!
Kram Lotta

2006-11-17 @ 10:43:14
Postat av: Kyle med familj

Hej på er där borta i fjärran!
Härligt att höra att ni har det så skönt!
Kramar från Katalin

2006-11-17 @ 11:55:33
URL: http://www.caringbridge.org/ky/kyle
Postat av: Sofie B

Vad fint att ni får njuta. Det gläder mig verkligen i det mörka och regniga västsverige! Tänker på er så mycket. Varma kramar.

2006-11-18 @ 01:28:36
URL: http://sjiraffn.blogspot.com
Postat av: Morbror Johan

Skönt att ni har det bra och att t.o.m Fredrik gillar det. Boka om biljetten och stanna en vecka till! :) Själv ska jag börja jobba på tis. Bara fram till jul dock. Jag kommer jobba med mina gamla lärare på läroverket. Undrar hur det går?

Till Lotta och Magnus.
Man måste svära när man målar. Hoppas det går bra att tapetsera. Ta det lugnt bara, kanske dumt att säga det till Magnus iofs. :)

Nu befinner jag mig i Stockholm och igår var vi på kvarnen. Vi tömde de bägare som passerade och hade en trevlig kväll.

Ha det så bra, vi ses snart.

Kram
J.

2006-11-18 @ 11:30:39
Postat av: Jonna.

NJUT!!!!

2006-11-19 @ 19:20:49
Postat av: Gunnel o Anders

Grått väder i hela Sverige, som sagt tidigare njut ät gott och få massage varje dag.

Kramar Gunnel Anders

2006-11-19 @ 23:57:39
Postat av: -anki (i thailand!)

Visst har vi det harligt har i varmen!? Tanker massor pa Er. Kramar -anki (oftast i lund, men nu pa brollopsresa i thailand)

2006-11-20 @ 13:15:32
Postat av: Maria

underbart att ni har det bra här i Thailand..vi njuter också hät fast på en annan strand som heter bang tao...
Vi njuter och vi kommer att njuta länge vi stannar här i fem månader och det är en av de bästa sakerna vi någonsin har gjort, vi hyrde ut lägenheten i Malmö och drog.....
kanske något för er att få lite ombyte i livet....
hoppas att ni får en världsbäst semester...
kram maria

2006-11-22 @ 02:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback