Söndagen den 10 juni

Fredrik är ute med Micke och fiskar i vår nyinköpta båt, men ingen av dom ville ha någon fisk att rensa så dom sitter kanske mest och filosoferar... fiskespöna är med bara för syns skull! Vi åkte en tur med familjen för någon dag sedan och Elsa tyckte att det var ganska OK och satt förhållandevis stilla för att vara 1,5 år.

I går cyklade Lotta och jag tjej-vättern, 9 mil på 4 h och 20 min, vi är jättenöjda! Det var en vacker runda längs många små vägar norr om Motala men det var i varmaste laget, vi fick fylla på vattenflaskorna många gånger. Nu har vi tagit 2 medaljer av 4, så hälften är klart.

Elsa hon älskar att bada och vi går ner till sjön nästa varje dag nu när det är så varmt. Det är med blandade känslor eftersom Noel också älskade att bada i Toftasjön, han saknas extra mycket när vi gör hans favoritsaker. Noel ville aldrig sitta och gräva vid stranden, han skulle bada hela tiden och helst leka att han var en motorbåt. Jag och Fredrik brukade turas om att köra honom runt, runt. Han tröttnade aldrig före oss.
Vi har många fina minnen från förra sommaren och är ofta tacksamma för att han fick vara så pigg sin sista sommar, trots sjukdomen. Vi fick mycket tid tillsammans som var lycklig på sitt sätt! Vi har verkligen lärt oss att uppskatta det lilla.

I morgon är det 1 år sedan Linn gick bort, vi träffade henne några gånger på lekterapin men hann aldrig lära känna henne. Nu får hennes familj berätta om henne i stället och både Linn och hennes familj finns i våra hjärtan extra mycket i morgon. Länk finns till höger.

Gå in på barncancerfondens hemsida och köp ett Hope-halsband och stötta forskningen! Halsbandet är jättefint och en perfekt present till någon som har det mesta.

// Christina



Kommentarer
Postat av: Katrin

Hej vannen
Jag ar sa stolt over dig, Stina. Bade for att du fixat annu en medalj men mest for att du kampar pa trots att det manga ganger ar tungt. Aterigen har du skrivit ett fint inlagg om Noel och er tid tillsammans. Jag vet att han ar med er hela tiden och han ar sakert ocksa stolt over sin hurtiga mamma :)
Skot om er och halsa alla. Nar du traffar Lotta far du halsa henne - Bra jobbat!
Kramar
/Katrin

2007-06-11 @ 03:18:09
Postat av: Maria

Tänker på er!!
Hoppas ni
har det bra i värmen.
Kram Maria

2007-06-13 @ 22:49:49
Postat av: Åsa i Malmö

Tänker ofta på er och på er fina Noel. Hoppas att sorgen blir lättare att bära för er ju längre tiden går. Varma tankar och kramar till er.

2007-06-14 @ 13:38:14
Postat av: Camilla

Hej!
Har läst hela er blogg nu.
Du känns som en mycket varm och empatisk människa, det skulle vara en ära att få känna dig!

2007-06-15 @ 19:42:12
Postat av: Susanne

Vill bara önska en god kväll och natt!
Kram Susanne i Östersund

Postat av: Britt i Hudiksvall

Kära Kristina och Fredrik!
Det var länge sen jag skrev nåt´till er nu men jag har varit inne och läst på bloggen lite nu och då. Vill bara säga att ni är fantastiska med ert mod och er styrka att ta tag i livet igen och att dela med er så mycket som ni gör. Ni hjälper helt säkert många andra. Lilla Elsa ser ut att vara en härlig tjej och jag hoppas verkligen att ni får en skön sommar. Vi hoppas kunna få träffa er när ni kommer upp till Hudik (om ni har lust förstås). Själv pustar jag ut efter en härlig men intensiv helg när Jossan tagit studenten. Många kramar til er alla tre från Britt

2007-06-19 @ 09:23:31
Postat av: Britt i Hudiksvall

Glömde säga, Grattis till medaljerna! Bra kämpat kristina!
Britt

2007-06-19 @ 09:27:30
Postat av: Ulrika

Jag önskar familjen en Glad Midsommar!
/Ulrika

2007-06-21 @ 21:59:43
Postat av: Cissi Björklund

Vill passa på att önska er en fin midsommar trots vädret. Kram Cissi

2007-06-22 @ 09:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback