4:e advent...

I går var vi med i tidningen igen och då var även Noels namn med, jag hoppas härmed att Smålandsposten bytt policy för all framtid rörande änglabarn... varje familj måste själv få bestämma hur man vill göra.

I torsdags kom kusinerna från G-borg och det har varit full fart :-) Albin, Ida och Elsa har hållt igång på Leo´s lekland i flera timmar med sina pappor medans Meja och Majken fick ta en tur på stan med mammorna. På lördagen var vi på Knytte-avslutning med korvgrillning, mysigt! Annars har det varit lek hemma i huset och någon gång ibland hann vi vuxna också prata lite... men inte så ofta :-)

I morgon kommer Mormor, morfar och morbror för att fira jul med oss. Ingen julmat är handlad men alla julklapparna är klara så det ska nog ordna sig. Tomte-jobbet får vi se vem som får men Elsa väntar med stor spänning på tomten, vi får väl se om hon kommer att vara rädd för honom.

Saknaden efter Noel är stor och snart kommer vi att ha tagit oss igenom ännu en jul utan honom. Jag vet inte hur vi gör, det är som om tiden gör det åt oss, vi har inget val, helt plötsligt är julen över! Det skulle vara så härligt att se Elsa och Noel springa runt och glädjas över den fina granen, julkalendern och sin lilla-syster tillsammans, när jag tittar på Meja och Elsa så ser jag en liten bit av honom i dom båda...

Meja är en lugn lite tjej, hon äter, ler och sover. Tre nätter nu har hon sovit 21:30 - 07:00, då kan man inte klaga!! Hon pratar mer och mer och är väldigt intresserad av vad som händer runt omkring.

// Christina


Molly och Elsa busar i snökojan som F skottade ihop.

Pepparkakshus med tillhörande dass.

Ida och Elsa på Leo´s...

Albin i bollhavet.

Korvgrillning på Knytte.

Småttisarna - Majken född 26/9 och Meja född 1/10.

Kommentarer
Postat av: Familjen Buske

Hej Hej.. Önskar er alla som ska fira jul på Lidvägen en varm och skön jul och ser fram emot att ses när ni kommer upp. kram Maria

2008-12-21 @ 21:25:19
Postat av: Aja Svensson

ÅH! här har du världens bästa sida om du vill ha gratis presentkort från olika kläd affärer..



GRATIS!!!



Flera styckna har fått presentkort värda 1000 kronor! Aint that something ;D



klicka på adressen och bli medlem, TODAY! :)

Postat av: -anki i lund

Skönt att höra att Noel också var med i tidning. Jag gör som du och hoppas att de nu ändrat policyn till förmån för varje familj att välja.



Vill önska er alla en så God Jul och ett så Gott Nytt År som ni bara orkar ha! Många kramar -anki

2008-12-22 @ 09:38:42
Postat av: Maria i Vagnhärad

Jag hoppas att Tidningen ändrar sin " policy" så att flera familjer med änglabarn slipper strida, Noel kommer ju alltid att vara en familjemedlem.



Vilka härliga bilder på busiga barn.

God Fortsättning på er.

2008-12-25 @ 07:05:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback