15 februari - Vinter och minusgrader

Viken fantastisk vinter vi fått här i Växjö! Det är några minusgrader, strålande sol och gnistrande snö... vi njuter så mycket det bara går. I går em fick jag åka min första tur på längdskidor för i år, det var jättefina spår uppdragna på golfbanan där vi bor. Jag hoppas att det hinns med en tur i morgon kväll också. Det är bra för själen att åka skidor i solskenet :-D

I dag har vi tyvärr varit inne hela dagen, Elsa har magsjuka och hon började kräkas i natt, men hon har blivit klart piggare framåt kvällen. Något dagis blir det dock inte utan hon får stanna hemma i morgon. Är hon OK så tar vi oss nog till pulkbacken:-)

I Hudiksvall har min föräldrar med vänner genomfört sin "Alla hjärtans fest" igen och denna gång fick de in  9000 :- !!! Tack alla ni som var där och bidrog till att 9000 :- nu kommer att sättas in på Änglakontot. Pengarna används av Barncancerfonden och den största delen går till forskning. Länken till Änglakontot finns till höger på denna sida bland de andra länkarna... Stort tack till alla er som satt in pengar där också!!

För ett tag sedan ringde polisen från Malmö och berättade att de tagit fast en post-tjuv och vid husrannsakan hade man hittat ett paket som var adresserat till Elsa Björnfot. Paketet var skickat den 6 november 2008. Vi kommer ej att få paketet förrän rättegången är klar, vilket troligtsvis inte blir förrän i mars/april... Du/Ni som känner att ni inte fått något tack för paket som skickats till Elsa eller Meja - hör gärna av dig/er! Vi vet inte vem paketet var från och vi vet heller inte om det är fler paket som försvunnit!

// Christina

Kommentarer
Postat av: Maria

Tjenixen...



har ni hämtat er från magsjukan? Nu är det vår tur...två dagar hann Jonathan vara på dagis innan denna släng av magsjuka kom :( som tur är så håller det sig till "bakänden" på honom så vi har sluppit kräkningarna än så länge...hoppas det blir så fortsättningsvis oxå.



jag hade planerat att åka skidor i sjön när pojkarna var på skolan/dagis idag men det är ju som vanligt när man planerar något ...eller hur? fast det hade i och för sig inte blivit så mycket skidåkning ändå idag för det var -21 när vi vaknade i morse!!! Nu när solen skiner har vi bara -15...

Hur var det v.17? Jobbade Fredrik då?



sköt om er så hörs vi!

==KRAM MARIA==

2009-02-19 @ 10:37:22
Postat av: Tova

Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback