Söndag 22 feb - på väg framåt!

Nu har vi tagit oss ur det "svarta hålet"... det har varit tungt efter nyår men nu har det vänt och vi är absolut på väg åt rätt håll igen. Jag och Fredrik brukar turas om lite i våra svackor men nu känns det som om vi båda har kommit i balans igen - skönt! Elsa blir mer harmonisk när vi mår bra och hela familjen känns lugnare. Vi får absolut mer energi och orkar hitta på saker när vi är lediga.

Innan Noel dog kunde vi aldrig föreställa oss ett liv utan honom, nu vet vi hur det livet är. Efter Noels död har vi fått Meja och nu kan vi inte föreställa oss ett liv utan henne... livet är konstigt, hade Noel levt så hade nog inte Meja funnits! Vårt liv nu är våra två underbara tjejer (varav den ena driver oss till vansinne ibland...:-) och vi ska försöka missa så lite som möjligt av tiden tillsammans med dom!!


Elsa i Hanaslövsbacken... hon tyckte det var roligt!


Meja börjar äta lite puré och gröt, mums!?

Pippi är hemma hos oss och diskar:-D

Martin, Anna och Elsa.

Glad fastän hon kasat sig från babygymet till golvet...

Kommentarer
Postat av: Johanna Schledermann

Hej hej pa er alla!

Vilka fina bilder pa era otroligt sota tjejer! Glad att hora att ni for stunden mar bra och ser ut att njuta av vintern som ni fatt dar hemma. Ar lite avis pa all sno :). Imorgon aker vi vidare till Hawaii och hoppas pa lite varmare vader dar! Har i Auckland oser regnet ner. Ta hand om varandra och lek lite i snon at mig med! Stor kram/ Johanna

2009-02-27 @ 23:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback