26 Juli - semester

Vår semester startade i Lofsdalen  tillsammans med mormor och morfar. Vi vandrade, åt god mat, herrarna fiskade på kvällarna och vi blev bitna av knott och mygg i massor. Det var tok-varmt hela veckan för att vara i fjällen, ca 25 grader, så alla småkryp hade vaknat till liv och var ute efter vårt blod... Vi till och med badade i Lofssjön, så varmt var det i luften (inte i vattnet), jag tror aldrig att jag har badat i fjällen förut faktiskt :-)
I slutet av veckan fick vi trevligt sällskap av Katrin och Sten, för att på söndagen packa ihop och åka vidare mot Östersund.

I Östersund bodde vi hos Johan (min bror) och Anna, fint hus på Frösön och vi blev ompysslade. Träffa goda vänner och ett besök på Jamtli hann vi med innan vi styrde kosan mot Hudiksvall där mormor och morfar OCH farmor och farfar väntade på oss. F och F hade satt upp husvagnen på Malns camping. Vi hade en hektisk vecka... Elsa och Fredrik sov en natt i husvagnen... det tyckte E var spännande! Sedan älskar hon att leka med farmors hundar:-)
Vi gjorde några utflykter bla till Järsö Zoo, det var superfint och vi hade turen att få se alla djuren, sedan åkte vi även till Norrbo hembygdsgård där vi gifte oss för 5 år sedan... tiden går!!

Efter 2,5 vecka borta var det skönt att komma hem igen... här hemma fortsätter vi med vår renovering i maklig takt, inte varje dag alltså! Vädret har varit väldigt varierat men vi har hunnit vara lite på stranden i alla fall och en båtutflykt med en arg Meja som absolut inte ville ha någon flytväst.

Den här veckan är F uppe i Kiruna och fiskar och jag och tjejerna är hemma själva. Vi har bokat in lite kompisar och sedan leker vi lite med grannbarnen, bakar och ritar en hel del. Elsas nya "grej" när hon inte får som hon vill, är att säga - men det får jag för min andra pappa, han som bor i Skottland! (Katrin, det skyller vi på dig).


LIte lift behövde hon ibland - tur att morfar orkar!

Tjejerna på Sonfjället!

Härlig tur:-))

Elsa fiskar efter guldfiskar som hon kan lägga i en skål.
   

   


På Jamtli med Widens.

I Hara hos Johanssons.

Sova i husvagnen...
   

 



Noel var vår Ringbärare...

// Christina


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka vackra bilder. Kanske ska ta en tur uppåt landet så man ser nåt annat än Småland även om det är sagolikt vackert. Kram

2009-07-26 @ 23:01:59
Postat av: Mia

Vilken fin sommar ni haft..så mysigt det lät med fjäll&vänner&kul att se Widénklanen..Superfina bilder och framförallt så högg det till hjärtat av att se Noel&Fredrik hand-i-hand..Hoppas ni får det fortsatt skönt under de veckor som är kvar innan rutinerna tar över;-)

kram från Wien

2009-07-27 @ 15:07:08
Postat av: anki i lund

Vilka ljuvliga bilder! Låter som en ljuvlig semester, förutom insekterna då. ;) Kram till hela familjen!

2009-07-28 @ 13:17:29
Postat av: Mona

Halloj gumman!

Superfina bilder..Noels och brorsans bild får man så mkt fina minnen av. Så lätt allt var..,tur man inte vet vad som komma skall. Hörde att Meja tar sig fram i rasande fart, Majken hasar endel på rumpan men håller på att bli rätt otålig på det. Hoppas ni har det bra nu när ni är ensamma. Kramar i massor till er!

2009-07-28 @ 18:16:41
Postat av: cissi björklund

Så fina bilder och grattis på bröllopsdagen ( i efterskott).

2009-08-02 @ 21:17:54
Postat av: Connie

Vilka ljuvliga bilder.Och bliderna på bröllopet var ju så underbara. Många kramar till er.

2009-08-03 @ 16:04:09
Postat av: Katrin

Hej vännen



Stort tack (igen) för härliga dagar i fjällen. Jag förstår verkligen inte varför Elsa säger att hon har en pappa i Skottland ;) Fröken Elsa är ju en bestämd dam men jag tycker hennes kommentar även var väldigt charmig.

Oj, vad roligt det var att ses och oj, vad jag saknar dig,Stina. Du är kanon :)

Kramar

2009-08-06 @ 22:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback